een plek om door te praten
voor iedereen die met hiv leeft

some-english-info

verberg-hide-website

ShivA – Kloosterdagen

Ontdek de kracht van kwetsbaarheid

De Kloosterdagen zijn een rustpunt voor mensen die in hun leven met Hiv te maken hebben. Het hoeft niet over hiv te gaan, maar het is een veilige ruimte waar leven met hiv vanzelfsprekend is. Op de kloosterdagen heb je tijd om stil te staan bij je eigen leven.
Niet met pasklare antwoorden maar met een programma dat uitnodigt op zoek te gaan naar jouw antwoorden.

In grote lijnen:

In een voorgesprek proberen we duidelijk te krijgen welke vragen voor jou spelen op dit moment. Tijdens de Kloosterdagen is er rust en ruimte en zijn er programma-onderdelen die je helpen zelf het antwoord te vinden op de vraag die jou bezig houdt.

  • We verblijven met max. 12 deelnemers in een gastvrij klooster in de duinen bij Egmond.
  • De ochtenden beginnen we met yoga en meditatie. Daarna is er een gezamenlijk programma om op verschillende manieren met je vraag aan de slag te gaan.
  • De middagen zijn vrij te besteden. Je kunt wandelen in de duinen, je inschrijven voor een massage door Marjolein, praten met lotgenoten, een één-op-één gesprek hebben met Everdien… wat je maar wilt.
  • De avonden besteden we aan een ontspannen programma, vaak met muziek: een klankconcert of met elkaar luisteren naar de favoriete muziek of gedichten van elke deelnemer.

Dit zeggen deelnemers over de Kloosterdagen

Dit weekend zal ik niet vergeten. Veel bijzondere, zware en mooie verhalen van zeer diverse mensen uit onbekende werelden. Verrijkend en warm.

Thank you for the opportunity to experience peace.

Geweldig ontdekkingsproces. Jullie zijn stil, ook als mensen emotioneel zijn. Dan komen mensen er gewoon zelf achter.

Als ik durf, kan ik! Ik ben gekomen, het is gelukt. Voor mij was het een heel bijzonder weekend dat misschien wel het verschil heeft gemaakt.

Kloosterdagen 2024

Ook in 2024 zijn er weer kloosterdagen.
Van 25 juli t/m 28 juli is het thema: “gewoon genieten”. Mensen hebben iets dubbels. Aan de ene kant willen we graag uniek zijn, en aan de andere kant niet anders dan anderen. Hoe doe je dat, gewoon genieten van wie je bent en hoe je leven gelopen is? 
Van 3 t/m 6 oktober vindt de tweede ronde kloosterdagen in dit jaar plaats.

 

25 juli t/m 28 juli 2024 in Egmond

De eerstkomende kloosterdagen zijn dit keer in de zomer: van 25 juli t/m 28 juli 2024 in Egmond
Opgave en info bij: Everdien Hagen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten
Deelname aan de Kloosterdagen kost 195 euro.
Maar kosten mogen nooit een bezwaar zijn voor deelname. Elk lager bedrag is mogelijk in overleg.

  

Kloosterdagen medium 620

 

some-english-info