We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Kloosterdagen van ShivA! Bekijk hier ook onze nieuwe folder

Wanneer?

We organiseren deze zomer van 23 juli tot en met 26 juli Kloosterdagen in Lioba in Egmond. Allereerst voor de mensen die we in maart moesten afzeggen in verband met de coranacrisis. Maar dit is ook jouw kans om alsnog mee te doen. Laat vooral weten als je belangstelling hebt, want misschien kunnen er mensen niet en komt er een kans voor jou. Neem contact op met Everdien. 
Van 12 tot en met 15 november is er weer een mogelijkheid mee te doen. Kun of wil je dan? Laat het weten!

Wat?

Tijd om tot jezelf te komen; dicht bij de natuur, in een sfeer van rust en aandacht; met maximaal 12 personen; in een zeer gevarieerde groep.

Voor wie?

  • Je hebt in je leven te maken met Hiv en
  • Je hebt daar vragen bij
  • Je staat voor een keuze in je leven of
  • Je moet alles eens op een rijtje zetten of
  • Je vraagt je af hoe je zin in je leven vindt of houdt
  • enje wilt daar met anderen bij stil staan en aan werken

Voor wie niet?

Omdat we in een groep werken, kunnen we geen mensen uitnodigen met psychiatrische problematiek of een actuele verslaving.

Waar?

In een gastvrij klooster ( www.liobaklooster.nl ) in de duinen bij Egmond. De kloosterdagen zijn voor iedereen. Openheid om in een klooster op adem te komen, nieuwsgierigheid naar elkaars achtergrond, manier van leven en levensinstelling is meer dan voldoende!

Hoe?

Marjolein Annegarn geeft yoga en massage, zij zorgt er voor dat ons lichaam liefdevolle aandacht en ontspanning krijgt. Everdien Hagen is geestelijk begeleider. Zij heeft de leiding in de groep en kan je helpen je vraag te verdiepen en te verhelderen. We maken kennis met ieders inspiratiebronnen en delen elkaars wijsheid en levenservaring. Je hebt ruim de tijd om ook alleen te zijn en tot rust te komen, bijvoorbeeld met een wandeling naar zee.Zo kun je na deze dagen van je terugtrekken en bezinnen weer met nieuwe moed en een nieuwe kijk op je vragen naar je gewone leven terugkeren.

Wat kost het?

Mochten de kosten een bezwaar zijn, laat het ons weten, niemand hoeft thuis te blijven vanwege het geld. Standaard tarief 180 euro. Voor mensen met een minimuminkomen en studenten 100 euro.

Interesse?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mobiel/app : 06-11840805

Foto kloosterdagen