Save the Date: de veertiende editie van The Power of Love, het jaarlijkse evenement ter gelegenheid van Wereld Aids Dag, vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 van 11.00 tot 15.00 uur. The Power of Love vindt het dit jaar plaats in Beatrix Theater Utrecht. Er is een gereduceerd tarief en reiskostenvergoeding om het iedereen mogelijk te maken erbij te zijn. Gebruik deze link als je op de hoogte wilt blijven.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Kloosterdagen van ShivA! Dit is ook jouw kans om eens mee te doen en aan de slag te gaan met jouw levensvragen.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wil je ons laten weten of je belangstelling hebt? Bekijk hier ook onze nieuwe folder

Wanneer?

We organiseren de volgende Kloosterdagen van 31 maart tot en met 3 april 2022. Kun je of wil je mee doen? Neem contact op met Everdien.

1 mei 2021 bestaat ShivA 20 jaar! Wij zijn blij met wat we in al die jaren hebben kunnen realiseren. We hebben ontelbaar veel waardevolle gesprekken gevoerd, bijeenkomsten gehouden en heel veel mensen gematcht en verbonden in het leven met hiv. Graag willen we dat uitbundig met jullie vieren! Dit corona-jaar is daar helaas niet geschikt voor, daarom vieren we ons jubileum 1 jaar later, op donderdag 19 mei 2022. Zet het alvast in je agenda!