Aidsfonds en Hiv Vereniging houden een Candlelight Memorial, om stil te staan bij de mensen die overleden zijn aan de gevolgen van aids. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom.

Tijdens de herdenking zijn er interviews met nabestaanden, mensen van het eerste uur, long term survivors en jongeren met hiv. Ook al heb je die eerste jaren niet zelf meegemaakt, de herinneringen en verhalen uit die tijd inspireren ook nieuwe generaties. Het thema van deze herdenking is dan ook: wat leeft voort in jou?

De Candlelight Memorial is op zondag 16 mei van 15.00 tot 16.15 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een paar dagen voor de bijeenkomst krijg je een zoomlink toegestuurd, waarmee je de herdenking kunt volgen. Voor diegenen die minder bekend zijn met Zoom is er ook een korte instructie om Zoom te installeren en mee te doen.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Kloosterdagen van ShivA! We gaan daarmee ook in corona-tijden door. We hebben er alles op aangepast:  programma, overnachtingen, maaltijden, grootte van de groep. Er vonden in 2020 en in april 2021 al drie keer Kloosterdagen plaats die waren aangepast aan de corona-maatregelen en dat verliep heel goed. Dit is ook jouw kans om eens mee te doen en aan de slag te gaan met jouw levensvragen.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wil je ons laten weten of je belangstelling hebt? Bekijk hier ook onze nieuwe folder

Wanneer?

We organiseren de volgende Kloosterdagen van 2 tot en met 5 september 2021. Kun je of wil je mee doen? Neem contact op met Everdien.

Save the Date: de veertiende editie van The Power of Love, het jaarlijkse evenement ter gelegenheid van Wereld Aids Dag, vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 van 11.00 tot 15.00 uur. The Power of Love vindt het dit jaar plaats in Beatrix Theater Utrecht. Er is een gereduceerd tarief en reiskostenvergoeding om het iedereen mogelijk te maken erbij te zijn. Gebruik deze link als je op de hoogte wilt blijven.

1 mei 2021 bestaat ShivA 20 jaar! Wij zijn blij met wat we in al die jaren hebben kunnen realiseren. We hebben ontelbaar veel waardevolle gesprekken gevoerd, bijeenkomsten gehouden en heel veel mensen gematcht en verbonden in het leven met hiv. Graag willen we dat uitbundig met jullie vieren! Dit corona-jaar is daar helaas niet geschikt voor, daarom vieren we ons jubileum 1 jaar later, op donderdag 19 mei 2022. Zet het alvast in je agenda!