We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Kloosterdagen van ShivA! Bekijk hier ook onze nieuwe folder

Wanneer?

We organiseren deze zomer van 23 juli tot en met 26 juli Kloosterdagen in Lioba in Egmond. Allereerst voor de mensen die we in maart moesten afzeggen in verband met de coranacrisis. Maar dit is ook jouw kans om alsnog mee te doen. Laat vooral weten als je belangstelling hebt, want misschien kunnen er mensen niet en komt er een kans voor jou. Neem contact op met Everdien. 
Van 12 tot en met 15 november is er weer een mogelijkheid mee te doen. Kun of wil je dan? Laat het weten!

Leer nieuwe vrienden kennen en zie oude vrienden terug op een gezellige locatie dichtbij het strand in de duinen van Schoorl. Samen gaan we sporten, praten en ervaringen uitwisselen. Je bent niet alleen! Het weekend wordt georganiseerd door ShivA in Schoorl. Het is bedoeld voor mannen uit Afrika, het Caribisch Gebied, het Midden Oosten en Azië. Het thema is fit en gezond leven. 

Kom je ook naar de volgende mannendagen?

Naamloos

Nu het weer mag, komen we graag bij elkaar. Vraag bij Edmund meer informatie over de komende mannendagen: 

  • 17 oktober 2020: Gezond werken. Bijeenkomst over hiv en werk, met gastspreker Bright Richards, theatermaker en artistiek leider van ‘New Dutch Connections’
  • 28 november 2020: samen naar de Wereld Aids Dag in Theater Carré.
  • 19 december 2020: Op weg naar 2021, op weg naar de toekomst.

Edmund is bereikbaar op dinsdagen, woensdagen en donderdagen bij ShivA: 06 – 390 133 97 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Doe mee aan deze training, waardevol voor jezelf en ondersteun een brother die jou nodig heeft! 

Weet je nog hoe je voor het eerst hoorde dat je hiv hebt? 
Misschien dacht je dat je dit geheim nooit aan iemand zou kunnen vertellen, dat je gauw dood zou gaan, dat je niet vader kunt worden, nooit meer een relatie zou krijgen … Had je toen een goede vriend of familielid die je gesteund heeft? Dan weet je hoe belangrijk dat is. Of moest je het toen helemaal alleen doen? Dan weet je hoe zwaar dat is.