Een paar dagen rust en ruimte voor jezelf met ShivA

Liobaklooster Egmond

Volgende retraite 15 t/m 18 maart 2018

De volgende retraite zal gehouden worden in maart 2018 in Egmond. De retraite is voor mensen die aan een thema of beslissing in hun leven willen werken.

 

Wat houdt het in?

Tijd om tot jezelf te komen; dicht bij de natuur, in een sfeer van rust en aandacht; met maximaal 12 personen

Voor wie?

  • Je hebt in je leven te maken met Hiv en
  • Je hebt een levensvraag en zoekt verdieping of
  • Je wilt op zoek naar je eigen spirituele weg of
  • Je staat voor een keuze die je zwaar valt of
  • Je moet alles eens op een rijtje zetten of
  • Je vraagt je af hoe je zin in je leven vindt of houdt en
  • je wilt daar met anderen bij stil staan en aan werken

Voor wie niet?

Omdat we in een groep werken, kunnen we geen mensen uitnodigen met psychiatrische problematiek of een actuele verslaving.

Waar?

In een gastvrij klooster (www.liobaklooster.nl) in de duinen bij Egmond. De retraite is voor iedereen, ongeacht wat je al dan niet gelooft. Openheid om het kloosterleven eens te ervaren, en nieuwsgierigheid naar elkaars vormen van leven en spiritualiteit is meer dan voldoende!

Hoe?

Marjolein Annegarn geeft yoga en massage, zij zorgt er voor dat ons  lichaam liefdevolle aandacht en ontspanning krijgt. Everdien Hagen is geestelijk begeleider. Zij heeft de leiding in de groep en kan je helpen je vraag te verdiepen en te verhelderen. We maken kennis met ieders inspiratiebronnen en delen elkaars wijsheid en levenservaring. Je hebt ruim de tijd om ook alleen te zijn en tot rust te komen, bijvoorbeeld met een wandeling naar zee.

Wat kost het?

180 euro. Voor mensen met een minimuminkomen en studenten kost het 150 euro. Mochten de kosten een bezwaar zijn, laat het ons weten.

Interesse?

Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel/app : 06-11840805
Zo kun je na deze dagen van je terugtrekken en bezinnen weer met nieuwe moed en een nieuwe kijk op je vragen naar je gewone leven terugkeren.