We zijn er voor jou

Dit is het team van ShivA: Everdien Hagen, Liako Lekhooa en Inga Mielitz. Je kunt bij ons terecht voor vragen of een gesprek. Wees welkom om ons te bellen via 020 - 6 160 460 of te mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Positive Sister aanvragen

Ziekenhuizen kunnen een Positive Sister voor een patiënte aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“HIV? Dare to dream!” 

Read the encouraging story of Sandra from Zimbabwe.

“HIV? Durf te dromen!” 

Lees het bemoedigende verhaal van Sandra uit Zimbabwe.

Nieuwe Voorzitter gezocht

Vanwege het vertrek van de huidige voorzitter van het bestuur, is stichting ShivA op zoek naar een nieuwe betrokken en gemotiveerde voorzitter die ShivA in een belangrijke transitiefase verder helpt vorm te geven. Het bestuur vergadert vier keer per jaar, fungeert als klankbord voor de directeur en verricht in voorkomende situaties (nog) uitvoerende taken. We zoeken een voorzitter met bestuurlijke ervaring, bindende kwaliteiten en affiniteit met het werkveld van stichting ShivA. Herkent u zich in dit profiel? Stuur dan een e-mail met uw CV naar Inga Mielitz via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verslag Dialoogbijeenkomst 10 mei 2017

Op 10 mei 2017 kwamen 49 personen bijeen in Amsterdam om zich te buigen over de vraag: Hoe waarborgen we de kwaliteit en continuïteit van informele zorg, waardoor mensen met hiv/aids volwaardig mee doen in onze samenleving? De bijeenkomst werd georganiseerd door ShivA in samenwerking met de AIGHD en Soa Aids Nederland/aidsfonds. Na een inleiding van Frank Cobelens (directeur AIGHD) gingen aan diverse tafels artsen, verpleegkundigen, zorgverzekeraars, beleidsmakers, financiers, onderzoekers, maatschappelijk betrokken ondernemers en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek. Lees het hele verslag >>

Agenda

Wil je de tijd nemen om tot jezelf te komen? Dicht bij de natuur, in een sfeer van rust en aandacht? Dat kan tijdens De Kloosterdagen van Shiva.